#AMBLESNOSTRESFAMÍLIES

Ara, més que mai, fem costat a les nostres famílies amb mesures concretes com la moratòria de consum1, la moratòria hipotecària2, la condonació de lloguer3 o la possibilitat de finançament 100% en línia4.

Moratòria Consum

Ens sumem a les mesures excepcionals impulsades per combatre el coronavirus

Davant la situació d'emergència sanitària global causada pel COVID-19, el dimecres 1 d'abril s'ha publicat en el BOE el Reial decret llei 11/2020, de 31 de març, de mesures urgents extraordinàries per a fer front a l'impacte econòmic i social del COVID-19, que detalla el procés per a sol·licitar la moratòria i la documentació necessària per a acreditar la situació de vulnerabilitat.

La moratòria implicaria l'ajornament automàtic de les quotes dels préstecs i pagaments de targetes de crèdit per tres mesos, amb caràcter prorrogable1.

Coneix si pots sol·licitar la moratòria de la quota dels préstecs i targetes de crèdit.

Més informació Préstecs

Més informació Targetes

*Et redirigirem a CaixaBank o a Building Center quan apliqui

Moratòria hipotecària

Ens sumem a les mesures excepcionals impulsades per combatre el coronavirus

Davant la situació d'emergència sanitària global causada per la Covid-19, el dimecres 18 de març es va publicar al BOE el Reial decret llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries per fer front a l'impacte econòmic i social de la Covid-19, que detalla el procés per sol·licitar la moratòria i la documentació necessària per acreditar la situació de vulnerabilitat.

La moratòria implica l'ajornament automàtic de les quotes hipotecàries per un mes, amb caràcter prorrogable2.

Coneix si pots sol·licitar la moratòria de la quota hipotecària sobre el teu habitatge habitual.

Més informació

*Et redirigirem a CaixaBank o a Building Center quan apliqui

Condonació del lloguer

A imaginBank, a través de BuildingCenter, volem ajudar a les famílies llogateres davant la situació actual.

Es condonarà la mensualitat de la renda d'abril i estarà en vigor fins al mes en què es decreti la finalització de període d'alerta (si aquest període s'hagués d'estendre més enllà de l'abril de 2020) per a llogaters que pateixin problemes econòmics com a conseqüència de la crisi desencadenada pel coronavirus.

La mesura va dirigida a les persones que s'hagin quedat sense feina o es vegin afectats per expedients de regulació d'ocupació, així com a autònoms que hagin cessat la seva activitat o aquesta els hagi disminuït en més d'un 40% com a conseqüència de l'estat d'alarma. Es posarà a la disposició dels llogaters la manera d'acollir-se a aquesta ajuda3.

Coneix si pots sol·licitar la condonació d'una propera mensualitat de renda sobre el teu habitatge habitual.

Més informació

*Et redirigirem a CaixaBank o a Building Center quan apliqui

Finançament 100% en línia

A imaginBank et donem suport per al que necessitis. Troba amb els nostres préstecs finançament a la teva mida i tria la quota i el termini que s'adaptin millor a tu, a la teva App4.

Calcula la teva quota

Treu diners a dèbit en caixers d'altres entitats sense cap cost

Perquè evitis desplaçaments innecessaris, pots fer reintegraments a dèbit en els caixers d'altres entitats financeres sense que imaginBank et repercuteixi el cost d'ús que tinguin. D'aquesta manera, si algun dels més de 9.000 caixers de la xarxa de CaixaBank no està prop del teu domicili, tingues en compte que fins al 31 de maig de 2020 pots treure diners en caixers d'altres entitats financeres espanyoles sense cost.

Totes les teves gestions sense sortir de casa

Accedeix a l'app imaginBank.

Comença a utilitzar la nostra App

  • Disponible en Google Play
  • Disponible a App Store