Compte imagin sense comissions

Amb el compte bancari imagin podràs:

 • Gaudir d'un compte sense cap comissió de manteniment. Per poder utilitzar-lo només necessites tenir l'app d'imaginBank instal·lada al teu mòbil. 

 • Demanar una targeta de dèbit gratuïta. A més, pots sol·licitar-ne un duplicat en format polsera o sticker perquè el teu ritme no pari.

 • Treure diners gratis a dèbit als més de 9.400 caixers CaixaBank a Espanya, i si viatges per Europa informa't aquí en quins caixers imaginBank no et cobra comissions. Recorda, però, que les entitats propietàries podrien cobrar-te una taxa.

Gaudeix dels nostres avantatges

 • 0 €

  Compte imagin sense comissions.

 • Targeta de dèbit imagin gratis.

 • Ticket

  Descomptes en oci i compres.

DESCARREGA’T L’APP

Preguntes freqüents i informació addicional sobre el compte sense comissions imagin:

 • 1. Com dono d'alta un compte sense comissions imagin si no sóc client de CaixaBank?

 • 2. Puc donar d'alta més d'un compte imagin?

  imaginBank es caracteritza per la simplicitat, així que només permet tenir un compte per usuari. Perquè per a què tenir més d'un compte si amb un de sol ho pots tenir tot controlat?

 • 3. Puc donar d'alta un altre titular?

  No. El Compte imagin només permet un sol titular.

 • 4. Com accedeixo al meu compte imaginBank?

  A imaginBank pensem per tu i per a tu, així que pots consultar tota la informació del teu compte a través de l'app mòbil. Hem dissenyat una pantalla resum inicial que et permetrà estar sempre al dia i accedir fàcil i ràpidament al més important.

  Per accedir al teu compte ho podràs fer tant des de la pantalla “Hola!” com des del menú principal en la secció “Els meus diners”. És impossible perdre's en la banca online!

  Si no tens el mòbil a mà, pots fer algunes consultes des de l'aplicació de Facebook o des del caixer, però per accedir a totes les funcionalitats necessitaràs l'app mòbil.

 • 5. Com faig transferències nacionals?

  Per fer una transferència a qualsevol compte d'Espanya, pots anar a l'opció “imaginPay” del menú principal i l'opció “Enviar diners”.

  Una vegada siguis a “Enviar diners”, si tens el número de compte (CCC o IBAN) del destinatari, hauràs d'escollir l'opció “El seu compte”.

  En el mateix moment en què fas la transferència podràs guardar aquesta persona com a contacte, i no hauràs de tornar a posar el seu número de compte mai més! Tots els contactes guardats s'emmagatzemaran a la teva agenda imaginBank, allà podràs veure'ls o introduir-ne de nous.

  Més preguntes freqüents.

 • 6. Document informatiu de les Comissions del Compte imagin

CaixaBank, SA, entitat agent de les emissores de les targetes: CAIXABANK PAYMENTS & CONSUMER, E.F.C., E.P., S.A.U., amb C.I.F. A-08980153 i domicili social al carrer Caleruega 102, (28033 Madrid). Inscrita en el Registre Mercantil de Madrid, Tom 36.556, Foli 29, Full M-656492.

Baixa de comunicació comercial: per deixar de rebre aquestes comunicacions, entra a la teva app i, en el menú lateral, clica Menú > Ajustos > Exercici de drets. Allà podràs modificar les teves preferències. En modificar-les, no rebràs cap comunicació sobre oferta, promocions o productes del teu interès, ni a través de l'app d'imaginBank, ni del correu electrònic ni SMS. 

NRI: 17333-2019-5555