Compte imaginBank: Sense comissions. Sense condicions

Informació exigida per la OM ECC/2316/2015: Compte corrent

CaixaBank forma part del Fons de Garantia de Dipòsits d’Entitats de Crèdit previst al Reial decret 16/2011, de 14 d’octubre. L’import garantit té com a límit 100.000 € per dipositant a cada entitat de crèdit.

1/6

Aquest número indica el risc del producte, on 1/6 és el risc més baix i 6/6 el risc més alt.

Per què imaginBank?

 • 0 €

  Compte imagin
  sense comissions.

 • Targeta de dèbit
  gratis.

 • Treure diners a dèbit gratis a més de 9.400 caixers de CaixaBank a Espanya.

 • Ticket

  Prevenda Exclusiva clients
  Gira imaginBank.

I si hi porto la nòmina?

Només fins al 30/06/2019

100 € al teu compte

Veure condicions

Televisor Smart Tv Samsung 80 cm (32”)

Veure condicions

40 € al teu compte

Veure condicions

I tu, què en penses?

imaginBank és comoditat. Tu decideixes i controles tot el que fas al moment.

M'agrada molt l'organització per categories d'imaginBank. Ho tens tot controlat mes a mes.

Al principi, molta gent no sabia que es podia pagar pel mòbil, però amb imaginBank és molt fàcil.

Preguntes freqüents i informació addicional sobre la targeta Visa imagin crèdit:

 • 1. Quines són les condicions de la promoció domiciliar nòmina fins al 30/06/19?

  40 € al teu compte

  - Ingressar un mínim de 250 €/mes en el teu compte imagin durant els 3 primers mesos i fer compres o pagaments amb la teva targeta imagin cada mes almenys durant els mateixos 3 mesos.

  - Seguir sent imaginer durant 24 mesos. Et volem amb nosaltres!

  - No acumulable a d’altres promocions de domiciliació d’ingressos fetes després de l’1-1-2017 o si ja tens la nòmina, pensió o quota d’autònoms a imaginBank o CaixaBank.

  100 € al teu compte o un Televisor Smart Tv Samsung 80cm (32”)

  - Domiciliar al teu compte imagin una nòmina d'un mínim de 600 €/mes, així com 3 rebuts al trimestre (no s'admeten els rebuts d'empreses del grup CaixaBank ni d'altres empreses financeres), i fer pagaments amb la teva targeta imagin almenys 3 vegades al trimestre.

  - Mantenir la teva nòmina amb nosaltres 24 mesos, així com les condicions esmentades anteriorment, i seguir sent imaginer durant 24 mesos més. Et volem amb nosaltres!

  - No acumulable a d’altres promocions de domiciliació d’ingressos fetes després de l’1-1-2017 o si ja tens la nòmina, pensió o quota d’autònoms a imaginBank o CaixaBank.

  Si fas la declaració de la Renda, recorda que aquesta remuneració dinerària (ingrés en compte de 40 € o de 100 €) està subjecta a la normativa fiscal vigent, y que el televisor té la consideració de rendiment del capital mobiliari en espècie i es troba subjecte a tributació, no existint retribució en efectiu.

 • 2. Com i quan rebré els productes per domiciliar la meva nòmina?

  40 € al teu compte:
  T’ingressarem els 40 € al teu compte un mes després que facis el teu primer ingrés i la primera compra (o el primer pagament) amb la teva tarjeta imagin. Però recorda que, si no segueixes amb nosaltres durant 2 anys, sentint-ho molt, et carregarem el seu import proporcionalment al període d'incompliment, 40 € per l’ingrès en efectiu.

  100 € al teu compte:
  T’ingressarem els 100 € al teu compte un mes després que rebis la teva primera nòmina en compte, es pagui el primer rebut i facis la primera compra (o el primer pagament) amb la teva tarjeta imagin. Però recorda que, si no segueixes amb nosaltres durant 2 anys, sentint-ho molt, et carregarem el seu import proporcionalment al període d'incompliment, 119 € per l'ingrés en efectiu.

  Televisor Samsung:
  T'enviarem el Televisor Smart Tv Samsung 80 cm (32”) un mes després que rebis la teva primera nòmina en compte, es pagui el primer rebut i facis la primera compra (o el primer pagament) amb la teva targeta imagin. Però recorda que, si no segueixes amb nosaltres durant 2 anys, sentint-ho molt, et carregarem el seu import proporcionalment al període d'incompliment, 379 € pel televisor.

 • 3. Quines característiques té el Televisor Samsung?

  - Qualitat d'imatge: Resolució HD. Hyper Real, 400 Hz PQI, Mega Contrast, Wide Color Enhancer.

  - Smart TV.

  - Mida: 80 cm (32").

  - Disseny: Semi Slim. Color Negre.

  - Àudio: Dolby Digital Plus, Sortida de so 10W, 2Ch

  - Sistema: DVB-TC, Sintonitzador analògic, CI+(1.3).

  - Altres característiques: 2 HDMI, 1 USB, 1 Entrada component (I/Pb/Pr), AV, CI Slot.

 • 4. És gratis imaginBank?

  imaginBank és la banca mòbil sense comissions. Si t'uneixes amb el servei bàsic contractes un compte i una targeta de dèbit sense comissions. Si domicilies els teus ingressos o la teva nòmina i compleixes les condicions et pots emportar productes fantàstics.