Informació de comunicacions personalitzades

Igual que altres apps, a imaginBank utilitzem una tecnologia denominada SDK per millorar el nostre servei, recollim informació sobre els teus interessos i t'oferim contingut que hi coincideixi.

1. Com treballem per oferir-te contingut personalitzat?

La nostra prioritat és que tinguis una bona experiència amb imaginBank. És per això que volem personalitzar el contingut que vegis d'imaginBank dins i fora de l'aplicació i fer que sigui el més rellevant per a tu. Per aconseguir-ho, fem servir eines que comparteixen informació d'interès i de navegació com SDK de màrqueting i publicitat. Un SDK (Software Development Kit) de màrqueting i publicitat és un conjunt d'eines que permeten analitzar els comportaments de les audiències en les aplicacions.

2. Per què volem oferir-te contingut personalitzat?

A imaginBank volem posar-t'ho fàcil. Per això pensem que el contingut d'imaginBank que rebis tant dins com fora de l'app s'ha d'ajustar a les teves necessitats i al que sabem que t'interessa d'imaginBank. D'aquesta manera, les comunicacions que rebis estaran adaptades al teu perfil i interessos. 

3. Quins beneficis té per a tu?

Encara que ens agradaria que estiguessis tota l'estona a imaginBank, sabem que no és així i que navegues per Internet i altres aplicacions a la recerca del que t'interessa. Per això volem que mentre siguis en altres canals, puguis rebre informació d'imaginBank del teu interès. 

4. Tu tries

A imaginBank tu tens el poder i volem que puguis triar si vols o no rebre contingut personalitzat mitjançant l'activació dels SDK de màrqueting i publicitat de Google i Facebook dins l'aplicació imaginBank. Pots modificar-ne la configuració en qualsevol moment, accedint a “Gestionar permisos” dins els ajustos de l'aplicació.