Primers passos: el Banc al teu mòbil

 • Què és imaginBank?

  imaginBank és un servei de banca mòbil amb el qual pots controlar els diners de manera senzilla i transparent des del teu smartphone.

  Unir-te a imaginBank significa contractar un compte i una targeta sense comissions i efectuar totes les gestions amb el banc des d’una aplicació mòbil.

  També podràs utilitzar els caixes de CaixaBank per ingressar o retirar diners i consultar l’estat del teu compte a través de les xarxes socials. Amb la banca electrònica, ja n’hi ha prou d’haver d’anar a l’oficina!

 • Hi ha cap requisit?

  L’únic requisit per apuntar-te a imaginBank és que siguis més gran de 18 anys i resident a Espanya. Amb imaginBank no hauràs de pagar comissions ni per manteniment de comptes, ni per la targeta de dèbit, ni per treure diners en els més de 9.400 caixers de CaixaBank, ni per ingressar xecs nacionals, ni per fer transferències en euros dins d’Espanya. A què esperes per apuntar-t’hi?

 • Com m'hi apunto, si no soc client de CaixaBank?

  És molt senzill i només trigaràs uns minuts!

  1. Accedeix al procés d’alta.
  2. Emplena les teves dades i tria la teva clau per entrar a imaginBank.
  3. Llegeix i signa els teus contractes, és així de fàcil!
  4. No pots signar els teus contractes a l'instant? Baixa't l'app des d'AppStore o Google Play i podràs signar en un termini màxim de 30 dies.
  5. Espera que t'enviem un correu electrònic confirmant-te que ja ets imaginer i baixa't l'app des d'AppStore o Google Play per començar a gaudir de tots els avantatges del primer banc on tot comença i acaba en el teu mòbil.
  6. Al cap d'uns dies, rebràs a casa la targeta de dèbit contactless Visa imagin.
  7. Adreça't a un caixer de CaixaBank i introdueix la targeta per triar el teu PIN. El validaràs amb el codi d'un SMS i llestos, ja podràs començar a utilitzar-la! I en una carta separada rebràs el PIN de la targeta.
 • Com m’hi apunto si ja sóc client de CaixaBank?

  Si ja ets client de CaixaBank, donar-te d’alta encara serà més ràpid perquè ja tenim les teves dades.

  1. Primer baixa’t l’app al mòbil des d’AppStore o Google Play.
  2. Indica el teu usuari de CaixaBankNow (la banca digital de CaixaBank) perquè et puguem identificar. 
  3. Hauràs de definir les claus amb les quals entraràs a imaginBank, i també el PIN de la teva futura targeta VISA imagin.
  4. Una vegada hagis acabat, hauràs d’acceptar les condicions del contracte mitjançant la targeta de coordenades de CaixaBank o mitjançant un SMS que t’enviarem.
  5. Una vegada confirmat, ja podràs entrar a l’app per gaudir de tots els avantatges del món imaginBank.
  6. D’aquí a uns dies rebràs a casa una carta de benvinguda amb la targeta de dèbit contactless Visa imagin.
 • Tens accés a CaixaBankNow?

  CaixaBankNow és el nou nom de la banca digital de CaixaBank (l’antiga Línia Oberta de CaixaBank).

  Així que si vols ser imaginer i tens accés a CaixaBankNow... serà un moment formar part d’imaginBank! Baixa’t l’app i segueix els passos per donar d’alta el teu compte.

 • Què necessito per donar-me d’alta? 

  Fàcil! Només necessites tres coses (i una quarta opcional):

  1. Les teves dades personals: nom, adreça, etc.
  2. Una foto de les dues cares del DNI. Si no tens la nacionalitat espanyola i ets resident a Espanya, hauràs de pujar el NIE o el passaport.
  3. El número d’un compte (codi IBAN) del qual siguis titular a qualsevol entitat a Espanya. Servirà per validar la teva identitat, no hi farem cap càrrec.
  4. Si ets autònom, tingues a mà el model 036/037.
 • Conservaré els meus avantatges CaixaBank?

  Per descomptat! Si ja ets client de CaixaBank i t’apuntes a imaginBank podràs conservar tot el que tenies contractat. imaginBank te dóna un compte i una targeta a part, independentment del que ja tinguessis abans amb CaixaBank. 

 • Què em donen quan m’hi apunto?

  imaginBank és una altra manera de fer banca. Per a nosaltres, tots els clients són iguals: quan t’uneixes a imaginBank et donem un compte i una targeta, sense comissions.

  Podràs consultar sempre que vulguis el teu compte imaginBank amb la nostra app per al mòbil o a través de l’app de Facebook.

  A més, amb la Visa de dèbit imagin i les nostres notificacions, tindràs sota control els teus ingressos i les teves compres, ja que imaginBank treballa per a tu perquè puguis tenir tota la informació a l’abast de la mà d’una manera fàcil i simple. Ja et pots relaxar, perquè t’avisarem a l’instant de qualsevol tema important que afecti el teu compte i si ens portes la nòmina o un mínim d’ingressos recurrents, revisa les promocions en vigor, i compleixes les condicions, podràs optar a un dels nostres regals.

 • Com em descarrego l’app?

  Podràs fer servir l’app d’imaginBank sempre que tinguis un mòbil amb connexió a internet. Actualment te la pots descarregar de la botiga Google Play (Android) i de la botiga iTunes Store (iOS-iPhone).

  imaginBank és compatible amb tots els mòbil Android des de la versió 5.0.

  També és compatible amb iPhone, iPad, a partir de iOS7, i optimitzada per a iPhone 6 i iPhone 6 Plus.

 • Puc fer servir les oficines de CaixaBank?

  És clar! Encara que no és tan còmode com fer-ho des del sofà de casa amb l’app mòbil d’imaginBank, també pots fer operacions des de qualsevol oficina de CaixaBank.

  Això sí, has de tenir en compte que algunes d’aquestes operacions que sempre són gratuïtes des de l’app, et poden costar diners si les fas en una oficina.

  Consulta’n aquí les tarifes.

 • I si un dia passo per una oficina, què més podré fer?

  Si t’identifiques a una oficina de CaixaBank, a més podràs ingressar a través del caixer més de 600 € mensuals amb la teva targeta i més de 1.000 € anuals sense targeta.

  I tant que tenim ganes de coneixe’t, però això t’ho demanem per motius de seguretat.

 • I si tot ho gestiono des del mòbil, què passa si el perdo?

  El primer que has de fer és contactar amb nosaltres per indicar-nos que has perdut el mòbil, però recorda que totes les teves  les teves dades estaran segures, perquè ningú podrà accedir a l’app sense la contrasenya.

 • Tinc un problema en el procés d'alta.

  No t’amoïnis per res, som aquí per ajudar-te. El primer que cal saber és si quan et vas fer d’imaginBank eres client de CaixaBank o no:

  *Aquest telèfon està operatiu de 8 h a 20 h llevat dels festius nacionals que no hi ha servei.