Seguretat

 • Estan segurs els meus diners a imaginBank?

  És clar! imaginBank és una iniciativa de CaixaBank pensada per a la gent que vol gestionar-se els diners de manera diferent: clara, senzilla i transparent. D’aquesta manera, ens beneficiem del fet de formar part d’un dels grups financers més solvents per garantir que tots els diners que tinguis estaran segurs.

  Oi que ara ja estàs més tranquil?

 • Què passa si perdo el mòbil?

  Si perds el mòbil, de l’últim que t’hauràs de preocupar és de l’app d’imaginBank, perquè sempre estaràs protegit per les teves claus perquè no hi puguin entrar i, a més, podràs continuar comprant amb la Visa imagin i fent servir els caixers de CaixaBank per fer les operacions que puguis necessitar.

 • Què passa si perdo la Visa imagin?

  Si has perdut la teva targeta o penses que l'han pogut robar, per seguretat has de bloquejar-la com més aviat millor trucant al telèfon gratuït 900 211 211 (o al 938 87 25 25 si truques des de l'estranger). Aquest telèfon està operatiu de 8h a 20h llevat dels festius nacionals que no hi ha servei. Estem també operatius les 24h cada dia, durant tot l'any, a través del whatsapp 606 428 673.

  Si vols, en aquell mateix moment en podràs sol·licitar una nova targeta, que rebràs a casa al cap d’uns dies.

 • Recomanacions de seguretat

  Per evitar possibles fraus, et recomanem que prenguis aquestes senzilles mesures:

  • Tanca la sessió quan acabis d’operar a l’app d’imaginBank, prement el botó “Sortir”.
  • En cas que tinguis cap dubte sobre l’autenticitat de qualsevol correu electrònic o lloc web que sembli procedir d’imaginBank, posa’t en contacte amb nosaltres de manera immediata.