Targeta VISA imagin dèbit

 • Quins avantatges té la targeta VISA imagin?

  • Perquè podràs pagar en qualsevol comerç del món que accepti VISA (són gairebé tots!).
  • Amb la Visa imagin podràs treure diners gratis en els més de 9.400 caixers de CaixaBank a Espanya i, a la resta de països de la zona euro, els podràs retirar en qualsevol dels més de 200.000 caixers que hi ha sense que imaginBank et cobri res de res! Tingues en compte que és possible que alguna entitat de la qual treguis diners t’apliqui una taxa de recàrrec per utilització.
  • Et beneficiaràs de CaixaProtect®, un servei que ofereix CaixaBank per protegir les operacions que facis amb targeta contra qualsevol frau i a més t’avisem de tots els moviments que efectuïs amb la targeta perquè no tinguis sorpreses.  
  • És contactless. No necessitaràs posar el PIN per a quantitats petites.
  • Pots demanar-ne un duplicat en format braçalet o sticker, totalment gratis, amb la comoditat de poder fer les compres sense portar la VISA imagin.
 • Com puc activar les targetes imaginBank?

  Per seguretat, fins que no activis les targetes, ningú no les podrà fer servir. Com les pots activar? És molt senzill!

  Si ets client de CaixaBank:

  1. Ja disposes del PIN de la targeta que vas definir durant el procés d’alta.
  2. Activa la targeta a la secció “Les meves targetes” de l’app, a qualsevol dels caixers de CaixaBank o fent una compra que requereixi PIN.

  Si no ets client de CaixaBank:

  1. Busca un caixer de CaixaBank.
  2. Introdueix-hi la targeta i tria el PIN.
  3. Activa-la mitjançant un SMS que t’arribarà al mòbil.
 • En quins caixers puc treure diners amb la Visa imaginBank?

  En tots!

  Tan còmode com això: tens a la teva disposició més de 50.000 caixers a Espanya de les xarxes Euro6000, 4B i ServiRed, en els quals pots retirar diners amb la Visa imagin. Això sí, només és gratuït als caixers de CaixaBank, en els quals, a més, tindràs un menú personalitzat amb les operatives d’imaginBank.

  Això sí, és possible que, encara que imaginBank no et cobra cap comissió per treure diners amb les targetes imagin, les entitats de les quals treguis diners, excepte als caixers de CaixaBank, et puguin aplicar una taxa de recàrrec (surcharge fee) per a la seva utilització que nosaltres et repercutirem. Aquesta taxa de recàrrec (surcharge fee) és un càrrec que aplica l’entitat propietària del caixer per fer-lo servir.

  En tot cas, i per a la teva tranquil·litat, és obligatori que per poder cobrar aquesta comissió o recàrrec, el caixer t’avisi per pantalla. i t’especifiqui la quantitat, per la qual cosa podràs cancel·lar l’operació abans de fer-la si no hi estàs d’acord, perquè no tots els caixers cobren aquesta taxa i fins i tot pot ser que no sempre sigui la mateixa.

 • On puc fer servir la Targeta Visa imaginBank?

  A qualsevol comerç, tant si és una botiga física com per Internet, on acceptin Visa Electron.

 • Puc fer servir la Visa imaginBank fora d’Espanya?

  Sí, les targetes imagin viatgen amb tu. Vagis on vagis, podràs fer les teves compres en qualsevol establiment i en qualsevol divisa.

  A més, podràs treure diners en més de 200.000 caixers a Europa* sense pagar comissions. Això sí, pot ser que, encara que imaginBank no et cobri cap comissió per treure diners amb les teves targetes imagin, les entitats de què treguis diners, excepte en els caixers de CaixaBank, t'apliquin una taxa de recàrrec (surcharge fee) per la seva utilització. Aquesta taxa de recàrrec (surcharge fee) és un càrrec que aplica l'entitat propietària del caixer per utilitzar-lo.

  En qualsevol cas, i per a la teva tranquil•litat, per poder-te cobrar aquesta comissió o recàrrec és obligatori que el caixer te n'avisi per pantalla i t'especifiqui quant et cobraran, per la qual cosa podràs cancel·lar l'operació abans de fer-la si no hi estàs d'acord, perquè no tots els caixers cobren aquesta taxa i, fins i tot, pot ser que no sigui sempre la mateixa.

  *Països inclosos: Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, República Checa, Alemanya, Dinamarca, Estònia, Espanya, Finlàndia, França, Regne Unit, Grècia, Croàcia, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Letònia, Malta, Holanda, Noruega, Polònia, Portugal, Romania, Suècia, Eslovènia, República Eslovaca

 • On he d’anar a recollir la Visa imagin?

  T’enviarem la Visa imagin a casa quan et donis d’alta.

 • Què faig si no m'arriba la targeta imaginBank?

  No t’amoïnis, la mitjana de temps per rebre la targeta és de 2-3 setmanes. Si ja ha transcorregut aquest temps des que et vam comunicar l’enviament, contacta amb nosaltres i ho revisarem.

 • No recordo el PIN de la meva targeta imaginBank, què faig? 

  Recorda que si ja ets client de CaixaBank, vas triar el PIN de la targeta en donar-te d’alta a imaginBank, i si no eres client CaixaBank, el vas definir al caixer quan vas activar la targeta.

  Tot i això, si no el recordes, per als braçalets i stickers el podràs modificar mitjançant l’app, a “Les meves targetes”, triant el dispositiu corresponent i a l’opció “Modificar PIN”.

  Si el PIN que no recordes és el de la targeta física d’imaginBank, t’hauràs d’adreçar a una oficina de CaixaBank perquè et donin un nou PIN.

 • He bloquejat el PIN de la meva targeta, què faig?

  Per seguretat, si has introduït 3 vegades erròniament el PIN, la teva targeta es bloqueja automàticament.

  Si recordes la contrasenya, trucant-nos al 900 211 211 t'ajudarem a desbloquejar-la. Aquest telèfon està operatiu de 8h a 20h llevat dels festius nacionals que no hi ha servei. Estem també operatius les 24h cada dia, durant tot l'any, a través del whatsapp 606 428 673.

  Si no recordes el PIN, mira la FAQ “No recordo el PIN de la meva targeta imaginBank, què faig?”

 • S.O.S! Què faig si he perdut la Visa imagin?

  Si has perdut la teva targeta o penses que l'han pogut robar, per seguretat has de bloquejar-la com més aviat millor trucant al telèfon gratuït 900 211 211 (o al 938 87 25 25 si truques des de l'estranger). Aquest telèfon està operatiu de 8h a 20h llevat dels festius nacionals que no hi ha servei. Estem també operatius les 24h cada dia, durant tot l'any, a través del whatsapp 606 428 673.

  Si ho prefereixes, també pots bloquejar la targeta des de l’app d’imaginBank. A l’apartat “Les meves targetes” del menú principal, veuràs l’opció "Bloquejar". Si vols, en el mateix menú pots trobar l’opció "Nova targeta" per demanar una targeta nova, que et remetrem al cap d’uns dies a casa teva.

 • Auxili! He perdut el mòbil, puc continuar utilitzant la Visa imaginBank?

  És clar! Encara que no portis el mòbil a sobre o l’hagis perdut, podràs continuar operant amb les targetes imagin, fer servir qualsevol caixer per treure diners –i els de CaixaBank també per operar–, i fins i tot podràs anar a una oficina de CaixaBank per fer qualsevol gestió. 

 • Puc pagar amb el mòbil?

  Si el teu smartphone disposa de la tecnologia NFC, podràs pagar directament només amb el mòbil. Per això, activa la funcionalitat des de l’app a l’opció “imaginPay” i “Pagament amb mòbil” del menú principal.

  Si el teu mòbil no té NFC, sempre pots demanar un sticker contactless per enganxar-lo al dors del mòbil.

 • Què son l’sticker contactless imagin i el braçalet imagin?

  Vols estar a l’última? Demana ara una targeta complementària a la que tens en format braçalet o sticker contactless per pagar a tot arreu de la manera més fàcil, còmoda, segura i contactless:

  • L’Sticker imagin és una targeta mini que es pot enganxar al dors del mòbil i que et permet estar tranquil si algun dia et deixes la cartera a casa.
  • El Braçalet imagin et permet fer qualsevol activitat sense haver de portar res més a sobre, ja que pel fet de ser de silicona és resistent a l’aigua, és elàstic i ajustable. Como si portessis la targeta al canell.

  Ara, amb imaginBank, sigues el que més mola portant a sobre el més nou en tecnologia per a pagaments.

 • Com puc demanar un sticker contactless imagin o un braçalet imagin?

  És molt fàcil! Des de la teva app d'imaginBank, a l'apartat “Les meves targetes” del menú principal trobaràs l’opció "Nova targeta". Una vegada dins de l’opció, només hauràs d’indicar quina modalitat vols, confirmar l’adreça d’enviament i d’aquí a uns dies la rebràs a casa, sense cap cost. 

 • Com puc canviar el PIN de la targeta?

  Pots canviar el PIN de la targeta en qualsevol caixer de CaixaBank. Utilitza el nostre localitzador de caixers per trobar el més proper. A més, per als braçalets i stickers, el podràs modificar mitjançant l’app a “Les meves targetes”, triant el dispositiu corresponent i a l’opció “Modificar PIN”.

 • Com puc consultar les operacions que faci amb la targeta?

  Pots consultar els moviments de la teva targeta a l'app d'imagin de la forma més fàcil. Accedeix des del menú principal a l'apartat “Les meves targetes” i els podràs veure de forma molt clara i simple:

  • Tota la despesa en targetes que has fet de manera cronològica.
  • Comparativa entre compres i reintegraments als caixers.

  A part d’aquestes dues funcionalitats que es troben a la pantalla principal de “Les meves targetes”, podràs veure les teves compres organitzades per categories, per controlar millor tot el que gastes.

  Per fer-ho més fàcil, també podràs buscar per data una compra concreta o un període de moviments concret.